Forever Bright fogkrém

Mindig figyelmet fordítottam a fogaim egészségére. Kicsi koromban a szüleim arra szoktattak, hogy vigyázzak a fogaimra, s hogy mossam rendesen. Az elején, mint minden gyerek nem igazán szerettem, ám természetesen végrehajtottam a feladatot reggel s este.

Ennek köszönhetően a fogaim mindvégig egészségesek maradtak, most sincsen rajtuk egy lyuk sem. Ettől függetlenül, akárcsak mintha egy szűrés lenne gyakorta eljárok a fogorvosomhoz, hogy nézzen körül a számba, nehogy a végén kellemetlen meglepetés érjen. Mindig a sima nagyáruházakban megtalálható fogpasztákat vettem, mert eszembe nem jutott mást használni. Minek? Ezt használja mindenki, 18 éve nem lyukadtak ki a fogaim, érdemes-e cserélni?!

Aztán az elmúlt héten találkoztam először a Forever Bright névvel. Valahogy mindig elkerülte a figyelmemet. Érdekes… Kaptam tőlük egy fogkrémmintát, hogy próbáljam ki. Jelentem: Megtettem!

A fogkrém zöld, s nem tartalmaz sok mesterséges adalékot. Az “íze” érdekes, nem hétköznapi, nem a jól megszokott csípős, mentolos fogkrém.
Viszont habzik, s rendesen tisztítja a fogat! 😀

Messzemenő következtetést nem tudtam levonni, hiszen csak 2 alkalommal használtam a fogkrémet, ám azt el tudom mondani, hogy az aleo verának köszönhetően a foghúsomat kellemesebben érintette ez a fogkrém, mint a többi. Megnyugtatta, nem csípte, s mivel megfelelően tisztította, így azt hiszem, hogy a következőkben fogom még ezt a terméket használni. Egyik kedves ismerősöm a krémüket is kipróbálta. Szerintem az is meglepően kellemes, jó érzést nyújt a kiszáradt bőrnek.

Egy szó, mint száz, ajánlom Nektek, hogy próbáljátok ki. http://www.bioszallito.hu/Forever_Bright_Toothgel_-_Fogkrem-

Függetlenül attól, hogy hol laksz mindenhol megrendelhető, sőt szerencsésebb esetben több termék vásárlása esetén még árengedményben is részesülsz! 🙂

Hamarosan jelentkezem!
addig is: töltsétek ki a hézagokat!

Ha bármilyen kérdésed együttműködési javaslatod támadt, ne tartsd magadban! Írj e-mailt a  endre@miahezag.com címre!

Endre

*A poszt fizetett hirdetést tartalmaz! Ettől függetlenül fenntartom a szabad véleménynyilvánítás jogát! A bejegyzésben leírásra kerülő dolgok sajátok, nem befolyásoltak!

Leave a Reply